Medewerker Algemene Zaken 16-20 uur

Ben jij een echte duizendpoot? Ben je dienstverlenend, denk je in oplossingen en kun je snel schakelen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker Algemene Zaken (16-20 uur)

Wie is Rodi Media?

Rodi Media geeft gericht media-advies om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant, via onze online kanalen als rodi.nl en in onze nieuwsbrieven. Ook kan Rodi Media haar klanten ontzorgen in het perfect drukken van een krant en/of flyers en vervolgens huis aan huis verspreiden. Kortom, de boodschap van onze klanten effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar Rodi Media voor staat, al ruim 40 jaar. Rodi Media is onderdeel van de Rodi Groep.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde in deze veelzijdig en afwisselende functie. Het ene moment ben je bezig met het wagenpark, maak je contracten voor bedrijfseigendommen en het andere moment sta je de klant telefonisch te woord. Afdeling algemene zaken is o.a. verantwoordelijk voor het wagenpark, Kwaliteit Arbo & Milieu, onroerend goed, verzekeringen, telefonie, kantoorartikelen en overige facilitaire zaken. Als Medewerker Algemene Zaken ben je dus breed inzetbaar en ondersteun je de Manager Algemene Zaken.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een kei in administratie;
  • Je bent secuur en je kunt snel schakelen;
  • Je kunt goed overweg met MS Office (Outlook, Word, Excel);
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden? Veel!

Zoals een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, een uitstekend pensioenfonds en de mogelijkheden om ook thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Naast hard werken wordt er ook zeker gedacht aan ontspanning. Je bent onderdeel van mediapartnerships en kan daardoor toffe feesten in de buurt bijwonen, ondernemen we regelmatig leuke activiteiten met elkaar, hebben ook nog gewoon een ‘ouderwets’ kerstpakket en een actieve personeelsvereniging! Doe jij ook mee met onze quizavonden of loterijen waar je te gekke prijzen kunt winnen?

Interesse?
Leuk? Leuk!! Solliciteer eenvoudig door je cv en motivatie uiterlijk 19 september 2021 te uploaden via de link of te mailen naar sollicitant@rodi.nl. Vragen? Bel met afdeling P&O via 0226-333311.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.