Rodi Media Maatschappelijk betrokken

Rodi Media is mediapartner geworden van WensenAmbulance Noord-Holland. Deze stichting vervult sinds april 2010 wensen voor terminale patiënten die uitsluitend liggend vervoerd kunnen worden.

Hiervoor zijn zij zeven dagen per week bereikbaar. De wensen worden gratis vervuld. Wensenambulance heeft geen betaalde medewerkers in dienst en de stichting is volledig afhankelijk van donaties en sponsors. Matthijs Malipaard (directeur Rodi Media) over het mediapartnerschap: “Bij Rodi Media geloven we in het belang van het ondersteunen van onze gemeenschappen. Wij zijn lokaal betrokken en zetten ons daarom graag samen met de Wensenambulance in om waardevolle momenten van vreugde en troost te creëren bij de lokale samenleving. Onze mediakanalen – waaronder print, online en socials – worden ingezet om de naamsbekendheid van Stichting Wensen Ambulance Noord-Holland te vergroten. Rodi Media is lokaal betrokken sinds 1978!”

Meer weten over de maatschappelijke doelen die Rodi Media ondersteunt? Kijk op https://www.rodimedia.nl/over-ons/mvo-en-milieu/

Rodi Media WensenAmbulance

Van links naar rechts: Rob Kool en Milco de Vries van Wensenambulance en Matthijs Malipaard, directeur Rodi Media. 
(Foto: vincentdevriesfoto.nl)