Informatie Voorziening Specialist

Ben jij een bruggenbouwer die op tactisch en strategisch niveau de verbinding kan maken tussen mensen, processen en IT? Lees dan snel verder!

KAM Coördinator

Wij op zoek naar een KAM Coördinator voor de Rodi Groep. Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin jij impact kunt hebben op de efficiëntie van de organisatie, het welzijn van medewerkers en onze milieu-inspanningen? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Rodi Media en Rodi Rotatiedruk zijn altijd op zoek naar talent in verkoop, design, drukkers of administratie etc. Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Upload je CV met motivatiebrief!

Drukker

Wij zijn op zoek naar een drukker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Ben jij niet bang om onder druk te presteren zodat de deadlines gehaald kunnen worden? Lees dan snel verder!

Technisch Medeweker

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de interne verhuizing van onze mailroom? Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Lees hier de volledige vacature

Medewerker Expeditie (oproepbasis)

Voor onze drukkerij in Diemen zijn wij op zoek naar een Medewerker Expeditie (oproepbasis) die niet terugdeinst van een knap staaltje techniek! Wil jij graag een verantwoordelijke baan en ben je flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!