Haarlems nieuwsblad Rodi Media

Haarlem is vanaf 7 oktober een lokaal nieuwsplatform rijker, het Haarlems Nieuwsblad! Rodi Media, uitgever van lokale media in Noord-Holland, start dit Haarlemse nieuwsplatform, zowel online als offline.
Inwoners en ondernemers hoeven geen Haarlems nieuws meer te missen. Tevens biedt het Haarlems Nieuwsblad verschillende effectieve kanalen voor ondernemers om inwoners van Haarlem te bereiken. Naast de wekelijkse huis-aan-huiskrant, wordt al het nieuws 24/7 gepubliceerd op www.rodi.nl en het Facebook kanaal @RodiHaarlem. Op een later moment wordt hier de wekelijkse nieuwsbrief aan toegevoegd om alle abonnees binnen vijf minuten bij te praten over het laatste nieuws.

Het Haarlems Nieuwsblad brengt het lokale nieuws op een verfrissende manier met focus op mooie verhalen, initiatieven en ondernemers. Weten wat er speelt in Haarlem en de beste deals van de ondernemers om de hoek. We hebben dag in dag uit te maken met onze eigen lokale omgeving.

Vraag naar kennis, advies en dat stapje extra
Een aantal maanden geleden is besloten om de regio Haarlem samen op te pakken met een andere uitgever en de edities samen te voegen. Echter nam de vraag van klanten toe dat men de samenwerking met Rodi mist. De kennis, het advies en het feit dat Rodi net dat stapje extra zet voor de klant. Dat wordt gemist. Daarom is besloten om het merk Haarlems Nieuwsblad weer op te starten vanaf 7 oktober 2020.

Inspireren en bloeien
Rodi Media, trotse uitgever van lokale media in Noord-Holland, zet zich al 42 jaar in om inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden via lokale communicatie. Elkaar helpen en vooral ook verder brengen. Als uitgever koesteren we onze lokale samenleving. Deze willen we inspireren en laten bloeien.

Speciale actie

Voor adverteerders loopt een actie, namelijk vier keer adverteren, drie keer betalen. Deelnemers van deze actie maken daarnaast ook kans op een gratis artikel op www.rodi.nl/haarlem. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het Haarlems Nieuwsblad of Rodi Media? Bekijk de Haarlems Nieuwsblad Factsheet of neem contact op met de media-adviseur via haarlemsnieuwsblad@rodi.nl.