Alphens Nieuwsblad

Woensdag 7 juli verschijnt de eerste uitgave van de edities Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier onder de vlag van Rodi Media. Zoals eerder gecommuniceerd neemt Rodi Media de edities Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier over van DPG Media. Deze edities hebben een gezamenlijke oplage van ruim 70.000 exemplaren.

Matthijs Malipaard, Commercieel Directeur Rodi Media: “Door de samenwerking binnen AdLocal borgen we het immense bereik en de waarde van huis-aan-huiscommunicatie. Met de overname gaat Rodi Media verder op de ingeslagen weg om onze missie te vervullen: verbindingen creëren via crossmediale communicatie en daarmee de lokale samenleving laten bloeien.”

Lokale focus & Crossmediale mogelijkheden
Via het Alphen’s Nieuwsblad en Gouwe Koerier brengt Rodi Media het lokale nieuws op een verfrissende manier met focus op mooie verhalen, initiatieven en ondernemers. In het begin zal Rodi Media samenwerken met DPG Media betreft verkoop en redactie om de overgang soepel te laten verlopen.

De nieuwsmerken bieden effectieve kanalen voor ondernemers om inwoners van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braasem en Nieuwkoop te bereiken. Naast de wekelijkse huis-aan-huiskrant wordt al het nieuws 24/7 gepubliceerd op www.rodi.nl, Facebook, twitter en de wekelijkse nieuwsbrief. Deze kanalen kunnen door adverteerders crossmediaal ingezet worden via bijvoorbeeld commerciële content, branded content en display advertising. Zo kan de adverteerder de kracht van online en offline bundelen.

Belang van lokale communicatie
Lokale communicatie blijft een grote rol spelen in het dagelijks leven. Het bewijst tevens een sterke schakel zijn in het steunen van lokale initiatieven en het in beweging brengen en verbinden van de inwoners en ondernemers uit een regio. Ook uit het onlangs verschenen NOM onderzoek blijkt dat huis-aan-huis kranten nog steeds over een onveranderd hoog bereik beschikt. Ruim 11,8 miljoen Nederlanders lezen wel eens een huis-aan-huiskrant. 63% van de Nederlanders heeft aandacht voor de advertenties en 50% onderneemt actie naar aanleiding van een advertentie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de adverteermogelijkheden kunt u bijgaande hieronder de benodigde informatie downloaden. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de media-adviseur.

Download: Mailing Alphens Nieuwsblad + Gouwe Koerier
Download: Rodi informatiebrochure update juli 2021