Tally Paezens - Rodi Rotatiedruk

Kijkje in de Keuken: Tally (o.a. Management Assistent Rodi Rotatiedruk) aan het woord

In deze rubriek geven we jou een exclusief kijkje in de Rodi-keuken! Wat houdt ons bezig? Dit keer een dag uit het leven van Tally Paezens, die meerdere functies vervult, waaronder die van Management Assistent bij Rodi Rotatiedruk.

Leuk je te spreken, Tally! Wat doe je precies bij Rodi?

“Ik heb meerdere functies bij Rodi. Zo koop ik het papier in bij verschillende leveranciers. Met de meeste daarvan hebben we al jarenlang een goede samenwerking. Ze denken vaak mee, dat is heel fijn. En ik hou van plannen, en dat komt goed van pas in deze functie. Meerdere keren per jaar hebben we gesprekken met de leveranciers i.v.m. de prijsonderhandelingen, dat vind ik altijd erg interessant, je hoort dan vaak wat er in de markt allemaal gebeurt. Daarnaast ben ik ook Management Assistent bij Rotatiedruk. Daardoor ben ik betrokken bij praktisch alle afdelingen binnen Rodi, erg leuk, hoor. Geen één dag is hetzelfde!”

En wat is je mooiste herinnering bij Rodi?

“Dat zijn er heel veel! Zo vond ik de opening van Rodi Rotatiedruk in Diemen heel leuk, het 40-jarig bestaan van Rodi Media in Egmond aan Zee echt geweldig en ook het 30-jarig bestaan van Rotatiedruk is een feest geweest om niet te vergeten. Bij alle feesten ben ik betrokken geweest bij de organisatie. Ik vind het heel leuk om dingen te organiseren, daarom zit ik ook bij de personeelsvereniging van Rodi, haha.”

Wat maakt het werken voor Rodi zo leuk?

“Ik heb echt hele leuke collega’s, dat is (naast de werkzaamheden die ik doe) heel belangrijk voor mij. Ik zit gemiddeld acht uur per dag met deze mensen op een afdeling en als je dan geen leuke collega’s hebt… dat zou ik echt vreselijk vinden. Ik vind het ook leuk om af en toe naar ons hoofdkantoor in Broek op Langedijk te komen, dan zie ik weer andere collega’s die net zo leuk en gezellig zijn. Ik koop dan een lekker broodje dat gemaakt is door Isa, mijn dochter die nu ook in de kantine bij Rodi werkt. Mijn zoon Sam helpt daarbij soms in de drukkerij, dus voor mij is Rodi letterlijk en figuurlijk een echt familiebedrijf.”

Wil je zelf nog iets kwijt? Pak je moment!

“Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de drukkerij heet ik van harte welkom in Diemen. Kom gerust eens een kijkje nemen bij onder meer onze indrukwekkende Cortina-pers!”