Test with Tick

img

Functioneel Beheerder

Doe jij niets liever dan je vastbijten in softwaresystemen en werk je graag met een team samen om projectmatig resultaten te boeken? Lees dan snel verder!

img

Technisch Medeweker

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de interne verhuizing van onze mailroom? Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Lees hier de volledige vacature

img

Drukker

Wij zijn op zoek naar een drukker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Ben jij niet bang om onder druk te presteren zodat de deadlines gehaald kunnen worden? Lees dan snel verder!

img

Media adviseur 32-39 uur

Rodi Media is op zoek naar een enthousiaste media adviseur voor regio Noord-Holland. Ben jij resultaatgericht en vind jij het leuk om met bestaande en nieuwe relaties te werken aan een media plan? Lees snel verder!

img

Solliciteer direct!

Rodi Media is altijd op zoek naar talent in verkoop, grafisch design of administratie. Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Upload je CV met motivatiebrief!

img

Krantenbezorger

Wil je extra geld verdienen en houd je er van om in beweging te zijn? Meld je dan aan als Rodi bezorger in je eigen buurt.

img

Stage lopen bij Rodi Media?

De wereld van krant verandert razendsnel naar een digitale wereld, maar ook de krant die elke week uitkomt zal altijd blijven bestaan. Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze razendsnelle transitie?

img

Bijbaan in de schoonmaak

Wil je ’s avonds en/of in het weekend bijverdienen? Als medewerker schoonmaak werk je in teamverband en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het schoonhouden van ons kantoor in Broek op Langedijk.

Blijf op de hoogte via: