Test with Tick

img

Redacteur / Contentregisseur Schager Nieuwsblad

Houd jij ook zo van lokale nieuwtjes en weet jij als geen ander waar de scoops in Schagen te vinden zijn? Dan is de vacature Redacteur of zoals wij het noemen Contentregisseur voor het Schager Nieuwsblad écht wat voor jou.

img

Medewerker Servicedesk

Doe jij niets liever dan naar oplossingen zoeken? Ben je makkelijk in de omgang en heb je inzicht op het gebied van software? Dan is de vacature Medewerker Servicedesk écht wat voor jou.

img

IT Specialist

Ben jij een ster in IT? Weet je alles van IT-omgevingen en infrastructuur? Zie jij in no time waar verbeterpunten op gebied van IT liggen? Dan is de vacature IT Specialist écht wat voor jou.

img

IT Support Specialist

Doe jij niets liever dan zoeken naar oplossingen? Ben je makkelijk in de omgang en heb je inzicht op het gebied van software? Lees dan snel hier de hele vacature!

img

Technisch Medeweker

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de interne verhuizing van onze mailroom? Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Lees hier de volledige vacature

img

Drukker

Wij zijn op zoek naar een drukker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Ben jij niet bang om onder druk te presteren zodat de deadlines gehaald kunnen worden? Lees dan snel verder!

img

Media Consultant 32-39 uur

Rodi Media is op zoek naar een enthousiaste Media Consultant voor regio Noord-Holland. Ben jij resultaatgericht en vind jij het leuk om met bestaande en nieuwe relaties te werken aan een media plan? Lees snel verder!

img

Solliciteer direct!

Rodi Media is altijd op zoek naar talent in verkoop, grafisch design of administratie. Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Upload je CV met motivatiebrief!

img

Krantenbezorger

Wil je extra geld verdienen en houd je er van om in beweging te zijn? Meld je dan aan als Rodi bezorger in je eigen buurt.

img

Stage lopen bij Rodi Media?

De wereld van krant verandert razendsnel naar een digitale wereld, maar ook de krant die elke week uitkomt zal altijd blijven bestaan. Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze razendsnelle transitie?

Blijf op de hoogte via: