Media adviseur

Doe jij niets liever dan lokale ondernemers helpen en adviseren in de mogelijkheden om hun zichtbaarheid in print en digitaal te vergroten? Wil jij door je eigen dorp of stad lopen en trots zijn op de mooie campagne die jij hebt bedacht? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Media Adviseur voor 32 – 39 uur per week!

Wie is Rodi Media?

Rodi Media geeft gericht media advies om doeltreffend te adverteren in zowel krant als via onze online kanalen. Ook kan Rodi Media haar klanten ontzorgen in het perfect drukken van een krant en/of flyers en deze vervolgens huis aan huis verspreiden. Onze producten bestaan uit onze eigen huis aan huisbladen, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk.

Wat ga je doen?

Als Media Adviseur ben jij verantwoordelijk voor je eigen gebied waarbij je onderdeel bent van een gezellig, enthousiast, prestatiegericht en professioneel verkoopteam waar iedereen passie voor media heeft. Je bent actief bezig met het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van relaties met klanten. Je bent dagelijks bezig met het volgen van trends en ontwikkelingen in de markt. Ook ben je verantwoordelijk voor het indelen van de krant en het controleren van de opgemaakte advertenties, hierbij werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen.

Wie past er in dit plaatje?

Wij transformeren van een uitgeverij in traditionele huis aan huisbladen naar complete mediacampagnes waarbij digitaal steeds een grotere rol speelt.

Daarom zoeken wij iemand met relevante verkoopervaring die enthousiast is en uitstekende communicatieve vaardigheden heeft. Je kan de juiste vragen stellen en bent daarbij ook creatief. Bedenk jij straks de leukste campagnes?

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop, eventuele leaseauto en een goede pensioenregeling zijn bij ons prima geregeld.

Naast hard werken wordt er ook gedacht aan ontspanning. Je bent onderdeel van mediapartnerships en kan daardoor leuke feesten in de buurt bijwonen. We ondernemen regelmatig leuke activiteiten met elkaar en hebben ook nog een ‘ouderwets’ kerstpakket en een actieve personeelsvereniging.

Interesse?  

Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling P&O via 0226-333311 of mail naar pz@rodi.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.