Afbeelding rodimedia.nl-bezorgkrant 3

Zoals elk jaar komen onze Rodibezorgers aan de deur om u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Voor onze bezorgers tevens een mooi moment om iets extra’s te verdienen. Ook dit jaar komt onze bezorger bij u langs om u fijne dagen te wensen en de bezorgerskrant te overhandigen. Een kleine krant met mooie lokale aanbiedingen voor u. Wel op een aangepaste manier zodat het voor de bezorgers en voor u verantwoord blijft.

Om de afstand te bewaren en contact te vermijden komt onze bezorger vanaf 16 december langs met de Rodibezorger koker. U kunt de krant uit de koker pakken en vervolgens uw gift in de koker gooien (vrijwillig). Heel eenvoudig dus.

Zeker dit jaar is niet alles vanzelfsprekend. Activiteiten kunnen niet doorgaan of moeten anders aangepakt worden. Zo kijkt Rodi ook naar mogelijkheden om de processen aan te passen aan de huidige maatschappij. De bezorgerskrant is hier ook een onderdeel van.

2500 bezorgers
Elk jaar gaan ruim 2500 Rodi bezorgers voor de feestdagen langs de deuren om de bewoners fijne feestdagen te wensen en de bezorgerskrant met aanbiedingen te overhandigen. Dit jaar is het extra belangrijk dat dit op een verantwoorde manier kan. Zowel als voor onze bezorger en de bewoners. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor de Rodibezorger koker!

TikTok
Creativiteit en praktische toepasbaarheid, daar draait het om. Met deze oplossing hopen we dat onze bezorgers net als andere jaren de eigen wijk fijne feestdagen wensen, een leuke extra fooi binnenhalen en dat de bewoners zorgenvrij de deuren openen. Om iedereen te informeren wordt deze informatie gedeeld via krant, rodi.nl en social media. Bezorgers worden ook geïnformeerd via TikTok.